ΚΤΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ {ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 

Logothetis farm holidays in Zakynthos Zante island, Greece

ποιοί είμαστε

Zakynthos Zante Vasilikos village :: Logothetis farm

Zakynthos Zante Vasilikos village :: Logothetis farm Zakynthos Zante Vasilikos village :: holiday house Zakynthos Zante Vasilikos village :: holiday house Zakynthos Zante Vasilikos village :: farm life Zakynthos Zante Vasilikos village :: eco activities Zakynthos Zante Vasilikos village :: Gerakas beach Zakynthos Zante Vasilikos village :: organic products


Σε μια ευλογημένη γωνιά της ελληνικής φύσης, ανάμεσα σε αιωνόβιους ελαιώνες, χωράφια και πευκώνες, μόλις 700 μέτρα από την παραλία, ξεδιπλώνεται σε έκταση 700 στρεμμάτων, το βιολογικό κτήμα Λογοθέτη, στην απαλή λοφοπλαγιά της χερσονήσου του Βασιλικού. Από τα ερείπια των παλιών αγροτόσπιτων, στη γη των προγόνων τους, η Αγγέλα και ο Διονύσης δημιούργησαν 12 νέες κατοικίες πιστές στα Ζακυνθινά αγροτικά πρότυπα.

Με κύριο πλεονέκτημα το μέγεθος του περιβάλλοντος χώρου, οι κατοικίες αναδεικνύουν την απόλυτη ιδιωτικότητα μέσα στους ελαιώνες, τις συκιές και τα περιβόλια αποτελώντας ιδανικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά, αλλά και ζευγάρια που αναζητούν την απομόνωση.

Ακολουθούν τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά πρότυπα της Ζακύνθου στο εξωτερικό τους και εντάσσονται με πλήρη αρμονία στο φυσικό περιβάλλον του χωριού.

Ακροβατώντας διακοσμητικά από το ¨αυστηρό¨ παραδοσιακό έως το ¨χωριάτικο¨ μοντέρνο η Αγγέλα και ο Διονύσης πέτυχαν να συνδυάσουν την ζεστασιά και την σπιτική ατμόσφαιρα με την άνεση και την πρακτικότητα.

Κάθε μια με τη δική της προσωπική «ιστορία», διακοσμημένες με αγάπη και φροντίδα για τη λεπτομέρεια, αναδύουν μια ατμόσφαιρα ζεστού σπιτικού.

Απολαύστε την ησυχία, τη γαλήνη και τους ήχους της φύσης.Γευθείτε τους καρπούς της ( λάδι, τυρί, κρασί, μέλι, φρούτα και λαχανικά). Χαλαρώστε σε καταπληκτικές αμμουδιές με κρυστάλλινα ρηχά νερά, ιδανικές και για τα παιδιά. Γνωρίστε τα ζώα του κτήματος, περιπλανηθείτε ανέμελα, κάντε ποδήλατο, ή ακόμα και ιππασία.
Μέσα στην καρδιά του εθνικού θαλάσσιου πάρκου Ζακύνθου,δοκιμάστε μια σειρά από εναλλακτικές δραστηριότητες και βιώστε το φυσικό μας πλούτο με κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας.

Αφεθείτε στην αγκαλιά της αυθεντικής ελληνικής φύσης !!

Logothetis Farm
Καλύτερο Σπίτι/ Διαμέρισμα διακοπών: Βασιλικός


Listed in Alastair Sawday's Special places to stay

language selection English language Greek  language Italian language German language French language Russian language

 
Greek version English version German version Italian version French version