ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

Ελαιόλαδου / Μαγειρική

 

Έλα σε έναν μοναδικό περίπατο στην γευστική παλέτα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Μια αναλυτική παρουσίαση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου , συνοδευόμενη από μια διασκεδαστική δοκιμή και αξιολόγηση τριών διαφορετικών δειγμάτων ελαιολάδου.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας βιολογικές εποχιακές πρώτες ύλες από την φάρμα θα ετοιμάσουμε τοπικούς μεζέδες, σαλάτα και κυρίως πιάτο και θα το απολαύσουμε με κρασί από το αγρόκτημα και θέα το συναπάντημα των πεύκων και της θάλασσας.

Διάρκεια : 10.00-13.00

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων : 2 άτομα

Δοκίμασέ το !